De LandbouwMechanisatie Zomertour is al vele jaren een bekend fenomeen. Jaarlijks volgen tienduizenden liefhebbers de avonturen van de redacteuren Jasper Lentz en Chris Vlaanderen, die in zes dagen met een bijzondere trekker gemiddeld zo’n 600 km afleggen. De video’s en podcasts van de LandbouwMechanisatie Zomertour genereren minstens 100.000 views. Het vakblad wordt gelezen door duizenden abonnees en vele meelezers. Partners van de zomertour kunnen hun merk en/of product onder de aandacht brengen van een groot publiek.

LandbouwMechanisatie Zomertour Festival

Vanaf 2024 krijgt de LandbouwMechanisatie Zomertour een bijzondere toevoeging. De roadtrip wordt dit jaar afgesloten met een festival, het LandbouwMechanisatie Zomertour Festival. De combinatie van netwerken, kennis delen, sleutelen en luisteren naar diverse talentvolle muziekbands is een primeur voor de Nederlandse landbouwsector. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door uitgever AgriMedia en zijn partners. Elke partner krijgt aandacht in onze vakmedia (in de vorm van advertentieruimte). Tijdens het festival kunnen zij op een eigen horecapaviljoen hun relaties uitnodigen. Zowel de faciliteiten als de catering zijn voor de partners en hun relaties geregeld.

‘Vriend van de Zomertour’

Daarnaast kunnen bedrijven ‘Vriend van de Zomertour’ worden. Behalve vijf tickets voor het evenement wordt ook een 1/2 advertentiepagina geplaatst in de Zomertour-editie. Bovendien hebben ‘Vrienden van de Zomertour’ de gelegenheid om samen te netwerken in één van de horecapaviljoens.

Het LandbouwMechanisatie Zomertour Festival is een zakelijke netwerkbijeenkomst voor beslissers en beïnvloeders die werken bij akkerbouwbedrijven, loonwerkers, mechanisatiebedrijven, importeurs, dealers en machinefabrikanten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om partner of vriend van de LandbouwMechanisatie Zomertour te worden? Vul dan het onderstaande formulier in. Wij nemen contact met u op!

Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met met onze verkoopafdeling.

Wilco Stemerdink
+31 (0)317 46 56 82
wstemerdink@agrimedia.nl

Luuk Vreugdewater
+31 (0)6 13 68 92 34
lvreugdewater@agrimedia.nl